Toisto

painike1

Video käynnistyy napsauttamalla toisto -painiketta .

 

painike6

Voit pysäyttää videon napsauttamalla tauko -painiketta , jolloin painike vaihtuu toisto -painikkeeksi (kolmio). Jatkaa voi napsauttamalla toisto -painiketta.

 

painike7

Videota voi ”kelata” eteen- tai taaksepäin napsauttamalla alareunan palkkia halutusta kohtaa tai ”vetämällä” näkyvää aikaa palkkia pitkin.

 

Ääni

painike3

Äänenvoimakkuutta voi säätää napauttamalla  äänenvoimakkuus-painiketta sopivasta kohdasta. Äänenvoimakkuus on yleensä katselua aloittaessa suurimmillaan eli kaikki palkit ovat vihreitä.

Voit säätää ääntä myös laitteen omilla säätimillä ja tämä on usein parempi tapa.

Jos ääntä ei kuulu, niin tarkista aivan näytön oikeasta alanurkasta kaiutin -kuvakkeesta napsauttamalla (tietokone ja Windows-käytöjärjestelmä), että äänet ovat päällä.

Laatu ja koko

painike2

HD-painikkeesta voi valita videon laadun.

Napsauta painiketta ja sen jälkeen haluamaasi vaihtoehtoa. Paras laatu on ylimpänä.

Jos internetyhteytesi on kovin huono, niin parempilaatuinen video voi pätkiä eli valitse joku pienempi arvo kuin 1080p tai 720p. Auto-vaihtoehto on usein hyvä valinta.

 

painke4

Videon oikean alanurkan koko näyttö -painikkeesta napsauttamalla saat videon koko näytön kokoiseksi. Samasta painikkeesta video myös palautuu pienemmäksi ja näet taas normaalin nettisivun.

 

Palaa takaisin videoon
Takaisin ylös