Ohje videoiden katseluun

Toisto

Video käynnistyy napsauttamalla toisto -painiketta .

 

Voit pysäyttää videon napsauttamalla tauko -painiketta , jolloin painike vaihtuu toisto -painikkeeksi (kolmio). Jatkaa voi napsauttamalla toisto -painiketta.

 

Videota voi ”kelata” eteen- tai taaksepäin napsauttamalla alareunan palkkia halutusta kohtaa tai ”vetämällä” näkyvää aikaa palkkia pitkin.

 

Ääni

Äänenvoimakkuutta voi säätää napauttamalla  äänenvoimakkuus-painiketta sopivasta kohdasta. Äänenvoimakkuus on yleensä katselua aloittaessa suurimmillaan eli kaikki palkit ovat vihreitä.

Voit säätää ääntä myös laitteen omilla säätimillä ja tämä on usein parempi tapa.

Jos ääntä ei kuulu, niin tarkista aivan näytön oikeasta alanurkasta kaiutin -kuvakkeesta napsauttamalla (tietokone ja Windows-käytöjärjestelmä), että äänet ovat päällä.

Laatu ja koko

HD-painikkeesta voi valita videon laadun.

Napsauta painiketta ja sen jälkeen haluamaasi vaihtoehtoa. Paras laatu on ylimpänä.

Jos internetyhteytesi on kovin huono, niin parempilaatuinen video voi pätkiä eli valitse joku pienempi arvo kuin 1080p tai 720p. Auto-vaihtoehto on usein hyvä valinta.

 

Videon oikean alanurkan koko näyttö -painikkeesta napsauttamalla saat videon koko näytön kokoiseksi. Samasta painikkeesta video myös palautuu pienemmäksi ja näet taas normaalin nettisivun.

Tulevat luennot

Turun Seudun Nivelyhdistys järjestää luentoja keväisin ja syksyisin Turussa ja lähikunnissa. Katso tulevat luentoaiheet ja paikat.

Luentotallenteet

Turun Seudun Nivelyhdistyksen kuvaamat luennot julkaistaan aina viikko-pari luentojen jälkeen. Tallenteita voi kuka tahansa katsoa älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Luennot ovat pääsääntöisesti näkyvissä aina neljä vuotta esityspäivästä.

Mikä on Nivelverkko?

Nivelverkko-sivuston tarjoamilla luennoilla aiheina ovat esimerkiksi nivelterveys ja hyvinvointi. Alkujaan Nivelverkko aloitti hankkeena, jonka jälkeen toiminta on jatkunut Ak-avusteisena.

Vad är Arthronet?

Arthronet är en öppen nättjänst som publicerar specialistföreläsningar med anknytning till ledhälsa.