Tulevat luennot

11.10.2023 18:00 | Professori Hannu Aro ja kokemusasiantuntija Irmeli Hujala

Osteoporoosi ja elintavat

Oma Säästöpankin tilat, Yliopistonkatu 21, Turku

Professori Hannu Aron luento "Elintapojen vaikutus luun haurastumiseen" ja kokemusasiantuntija Irmeli Hujalan luento "Liikkuminen ja osteoporoosi". Kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen. Luennon järjestävät: Turun Seudun Nivelyhdistys, Turun seudun Reumayhdistys, Turun Seudun Luustoyhdistys, Turun Seudun Selkäyhdistys ja TULE-tietokeskus.

26.10.2023 17:30 | Specialistläkare i ortopedi och traumatologi Petteri Unkuri

När är det dags för proteskirurgi

Kaarina-husets Kaarina-sal, Lautakunnankatu 1

Kan åhöras på plats eller via livestream. Webadress https://www.youtube.com/watch?v=KIt3bYuhuV0.

8.11.2023 17:30 | Neuropsykologi Tarja Ketola

Mitä aivoni kaipaavat?

Liedon valtuustosali Kirkkotie 13

”Luennolla käydään läpi mm. sitä tutkimustietoa, mitä on saatu aivoterveyteen vaikuttavista tekijöistä. Näkökulma on siis se, miten jokainen meistä voi omilla arjen ratkaisuillaan vaikuttaa myönteisesti omien aivojensa toimintaan. Näkökulmani on pitkään kuntoutus- ja sopeutumisvalmennusta tehneen neuropsykologin.” Luento taltioidaan.

kuva_luennolta1

Tulevat luennot

Turun Seudun Nivelyhdistys järjestää luentoja keväisin ja syksyisin Turussa ja lähikunnissa. Katso tulevat luentoaiheet ja paikat.

Luentotallenteet

Turun Seudun Nivelyhdistyksen kuvaamat luennot julkaistaan aina viikko-pari luentojen jälkeen. Tallenteita voi kuka tahansa katsoa älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Luennot ovat pääsääntöisesti näkyvissä aina neljä vuotta esityspäivästä.

Mikä on Nivelverkko?

Nivelverkko-sivuston tarjoamilla luennoilla aiheina ovat esimerkiksi nivelterveys ja hyvinvointi. Alkujaan Nivelverkko aloitti hankkeena, jonka jälkeen toiminta on jatkunut Ak-avusteisena.