Tulevat luennot

6.3.2024 17:30 | Professori Minna Stolt, Turun yliopisto ja Satakunnan hyvinvointialue

Jalkaterveys – neuvoja jalkojen itsehoitoon

Runosmäen vanhuskeskus, Varusmestarintie 14, Turku

Luento livestriimataan ja taltioidaan katsottavaksi myös jälkikäteen. Livestriimi näkyy osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=8x7oIQyeM5w.

12.3.2024 17:30 | Lakimies Kaisa Mähkä

Edunvalvontavaltuutus – miksi ja miten se tehdään ja mitä tulee ottaa huomioon asiakirjaa laadittaessa?

Varsinais-Suomen Lähitapiolan tilat, 6. krs, Yliopistonkatu 14, Turku, opastus alaovelta

Luennon alussa kahvitarjoilu ja Lähitapiolan lyhyet puheenvuorot. Kahvitarjoilu klo 17-17.30. Ilmoittaudu mukaan 5.3. mennessä osoitteeseen: https://forms.gle/iEJGFZoD3UT34G6V6. Luento taltioidaan Nivelverkkoon katsottavaksi vain kahden viikon ajaksi. Luento tulee katsottavaksi 15.4.-28.4. väliseksi ajaksi.

9.4.2024 17:30 | Apteekkari Lenita Jokinen

Itsehoitolääkkeet osana lääkehoitoa – tunnistammeko riskit

Liedon valtuustosali, Kirkkotie 13, Lieto

Luennosta saat lisätietoa mm. kipulääkkeiden oikeasta käytöstä ja vitamiineista sekä lääkkeiden yhteensopivuuden tarkistamisessa. Luennolla käsiteltävät lääkkeet ovat sellaisia, joita suositellaan esimerkiksi nivelrikkoa sairastavalle, mutta myös moniin muihin sairauksiin. Luento taltioidaan NIvelverkko.fi -sivustolle.

17.4.2024 17:30 | UKK-instituutin johtaja, lääketieteen tohtori Tommi Vasankari

Lääkkeenä liikunta -apua nivelrikkoon ja muihin tule-sairauksiin

Naantalin kylpylä, Matkailijantie 2, Naantali

Luento taltioidaan katsottavaksi www.nivelverkko.fi -sivustolle ja se lähetetään myös suorana livestream-lähetyksenä Nivelverkon Youtube-kanavan kautta. Livestriimin osoite on https://www.youtube.com/watch?v=0RF7-tSvNGA.

kuva_luennolta1

Tulevat luennot

Turun Seudun Nivelyhdistys järjestää luentoja keväisin ja syksyisin Turussa ja lähikunnissa. Katso tulevat luentoaiheet ja paikat.

Luentotallenteet

Turun Seudun Nivelyhdistyksen kuvaamat luennot julkaistaan aina viikko-pari luentojen jälkeen. Tallenteita voi kuka tahansa katsoa älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Luennot ovat pääsääntöisesti näkyvissä aina neljä vuotta esityspäivästä.

Mikä on Nivelverkko?

Nivelverkko-sivuston tarjoamilla luennoilla aiheina ovat esimerkiksi nivelterveys ja hyvinvointi. Alkujaan Nivelverkko aloitti hankkeena, jonka jälkeen toiminta on jatkunut Ak-avusteisena.

Vad är Arthronet?

Arthronet är en öppen nättjänst som publicerar specialistföreläsningar med anknytning till ledhälsa.