Saavutettavuusseloste

 

Tämä saavutettavuusseloste koskee Turun Seudun Nivelyhdistyksen ylläpitämää verkkosivustoa www.nivelverkko.fi.

Turun Seudun Nivelyhdistys ry on yleishyödyllinen järjestö. Järjestömme on lain mukaan noudatettava Euroopan Unionin asettamaa saavutettavuusdirektiiviä. Turun Seudun Nivelyhdistyksen uudistettu verkkosivusto www.nivelverkko.fi on julkaistu 18.9.2020.

Sivusto täyttää pääosin kriittiset saavutettavuusvaatimukset.

 

Saavutettavuuden parantaminen

Kehitämme palveluitamme saavutettavuusdirektiivin mukaisiksi muun muassa järjestön sisäisellä arvioinnilla, henkilöstöä kouluttamalla sekä pyytämällä palautetta verkkopalvelumme käyttäjiltä ja asiantuntijoilta.

 

Kehittämiskohteitamme ovat muun muassa:

  • tekstitykset luentotallenteisiin (3.9.2020 eteenpäin)
  • alt-tekstit kaikkiin valokuviin

 

Vaatimustenmukaisuustilanne

www.nivelverkko.fi-sivusto täyttää vaatimukset osittain.

 

Ei-saavutettava sisältö

Ennen 3.9.2020 julkaistuihin luentotallenteisiin ei ole tekstityksiä. Näiden lisäksi saattaa löytyä puutteita, jotka listataan myöhemmin.

 

Palaute ja yhteystiedot


Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, paras tapa antaa palautetta on antaa sitä suoraan meille, sivuston ylläpitäjille. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole saamaasi vastaukseen tyytyväinen tai et saa vastausta lainkaan 14 päivän kuluessa, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Viraston sivuilla kerrotaan, miten ilmoitus tehdään ja miten asia käsitellään.

 Voit antaa palautetta myös

  • verkkolomakkeella www.nivelverkko.fi/palaute/
  • sähköpostitse osoitteeseen tiedotus@nivelposti.fi
  • puhelimitse: 050 575 0613


Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero / vaihde 0295 016 000

Lisätietoja ja ohjeistuksia saavutettavuudesta ja lain vaatimuksista löydät Etelä-Suomen aluehallintoviraston tuottamalla verkkosivustolla
www.saavutettavuusvaatimukset.fi

 

 

Tämä saavutettavuusseloste on laadittu 18.9.2020 ja julkaistu nivelverkko.fi-sivustolla 18.9.2020. Sivuston arviointi on toteutettu itsearviointina.

Tulevat luennot

Turun Seudun Nivelyhdistys järjestää luentoja keväisin ja syksyisin Turussa ja lähikunnissa. Katso tulevat luentoaiheet ja paikat.

Luentotallenteet

Turun Seudun Nivelyhdistyksen kuvaamat luennot julkaistaan aina viikko-pari luentojen jälkeen. Tallenteita voi kuka tahansa katsoa älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Luennot ovat pääsääntöisesti näkyvissä aina neljä vuotta esityspäivästä.

Mikä on Nivelverkko?

Nivelverkko-sivuston tarjoamilla luennoilla aiheina ovat esimerkiksi nivelterveys ja hyvinvointi. Alkujaan Nivelverkko aloitti hankkeena, jonka jälkeen toiminta on jatkunut Ak-avusteisena.

Vad är Arthronet?

Arthronet är en öppen nättjänst som publicerar specialistföreläsningar med anknytning till ledhälsa.